HC Andersen Marathon 2015 beretning

DM i maraton var årets sidste mesterskabsløb og Atlética var repræsenteret af to veteraner.

For en gang skyld fik vi det perfekte vejr til DM i maraton, 12 ‐15 grader ingen vind og overskyet, så der var virkeligt lagt op til rekord tider.

20 sekunder fra den totale triumf

Kurt Daugaard vandt guld i M 70 i tiden 3.48.51. Kurt var for tre uger siden blot 20 sekunder fra at vind DM i halvmaraton, hvilket ville have været en enestående triumf, da Kurt i løbet af sæsonen har vundet guld på 8 af 9 mulige distancer. På bane blev det til guld på 800 m, 1500 m, 5.000 m og 10.000 m hertil skal lægges kort og lang cross og 10 km landevej og i søndags maraton!!

Ole Sørensen vandt en bronce medalje i M 65 i tiden 3.39.08 efter et løb, hvor der var ganske få sekunders forskel på første og anden halvdel af løbet