Atlética har besluttet at prøve at få nogle børn og unge til at løbe. Således har vi oprettet et træningshold kun med børn og unge.

Træningstiden vil være tirsdag og torsdag fra 16:45 til 17:45. Sted: Bag Vesthallen på Fussingsvej 65 ved Atlética klublokale

Da de første børn allerede har meldt sig er vi gået i gang. Indtil videre har vi e´n træner – Brian Hjelm – ligesom et par forældre (Søren og Hanne) har løbet med hidtil.

Træningens formål er at motivere børnene til at løbe, og på sigt introducere dem for alle de forskellige måder der kan løbes på. Introduktionen vil være gennem leg og udfordringer, således det hele tiden ersjovt og anderledes.

Løbeturene vil variere fra en tur i skoven, til en tur i byen og også interval lege i f.eks. Bygholm park. Efter løbet kan børnene ifølge med forældre benytte badefaciliteterne.

Forældre er velkomne til at løbe med sammen med børnene. For at få en fælles oplevelse omkring løb, eller måske blot som en god grund til selv at komme i gang med at løbe.
I det hele taget har Brian et ønske om, at kunne kommunikere med forældrene nemt og hurtigt enten via e- mail, FB eller lignende. Dette får vi på plads hen ad vejen afhængigt af ønsker og tilbagemeldinger.

Sikkerhed og synlighed vil blive vægtet højt, specielt i den mørke tid

Klubben kan låne trafiksikkert udstyr ud til børnene – refleksveste og andet. Og hvis der dukker rigtigt mange børn op indkøber vi ekstra udstyr. Også forskellige redskaber til løbelege er et ønske, som forventes opfyldt så snart vi ser det specifikke behov.

Brian har udtrykt ønske om at blive uddannet træner, og højne kvaliteten i træningen. Brian er i det hele taget klar til at investere tid og kræfter i projektet over længere tid, og udvikle konceptet børnetræning.
Så skynd jer at melde jeres
unger og børnebørn og gadens unger til, og lad os så krydse fingre for at rigtigt mange børn dukker op. Børnene skal bare møde op med løbesko på umiddelbart før træningen. Hvis børnene falder for løb er der mulighed for medlemskab til en billig pris.

På bestyrelsens og Brians vegne: Søren Schultz Clausen, Næstformand

Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens