Turen denne søndag gik til Hjerrild Hede, vi var Søren S. Finn, Theis, Anita D, og undertegnede. Søren havde prøveløbet ruten sidste søndag.
Mødetid var kl 12.00 fra klubben, som aftalt på hjemmesiden havde jeg lovet pølser til alle deltagere.
Søren M. skulle stå for at medbringe en lille gasgril hvor vi kunne grille efter løbet, desværre meldte Søren afbud, så jeg måtte medbringe min Weber med bord og hjul, hvilket jeg først måtte afmontere for at kunne have den i bilen, men skidt pyt, det skulle jo være en dejlig løbedag, så jeg bar over.
Da vi kom til adressen, efter at have siddet lidt trangt i bilen, pga. det med grillen startede vi med lidt udstrækning, vi vidste jo at turen hjem ville blive lige så hård pga. det med grillen. Efter at have sonderet det nærliggende område viste det sig at der både var toiletter, overdækkede bordbænke og en kæmpe grill der kunne sluge omkring 200 pølser, så jeg havde slet ikke behøvet at skille min store Weber grill med bord og hjul for at grille de 10 pølser som vi skulle grille efter løbet.
Søren havde jo slået stort op på hjemmesiden, med at vi kunne forvente at skulle se både krondyr, ulve og hugorme, så vi løbe 4 mand mod øst 12 km. mens vi sendte Anita mod vest 5 km. Jeg var overbevist om at 4 mand nok skulle kunne skræmme en sulten ulv væk, mens jeg jo godt kendte til hvordan det så ud hvis ulven mødte Anita
Efter at have løbet 12 km med en del små pauser, hvor vi stopper op og nyder området, rundede vi gården hvor vores biler holdte, min med en stor Weber grill med bord og hjul indeni, her stod Anita allerede og havde tændt op i grillen til de 200 pølser, Finn mente at han havde fået nok efter at have været i klubben Lørdag også, så han stod af mens Søren S og Theis og undertegnet tog den sidste sløjfe på 5 km, endnu engang måtte kammeraet frem, da vi rundede en stenhøj, efter de sidste km. var tiden kommet til endnu en afsluning som kun er en Trailløber værdig, grillpølser sodavand og øl.
Tak for en god dag på Heden, virkeligt endnu en fantastisk smuk sted, der ikke bliver glemt.
 
Paw
 
P.s efter hjemkomsten til Atletica krøb vi ud af bilen og sluttede med lidt udstrækning, inden vi kørte hjem for at samle Weber grillen med bord og hjul, men pyt det skulle jo være en dejlig løbedag så jeg bar over.
 
 
 
 
 

 
Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens