Horsens Kommunes Idrætspris 2014

Traditionen tro inviterede Horsens Kommune igen i år idrætsudøvere, som havde vundet en eller anden form for mesterskab i løbet af 2014 til prisoverrækkelse på Rådhuset.

Atlética var som sædvanligt godt repræsenteret. I år var vi repræsenteret af 9 løbere som i alt havde hjemført 33 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 4 broncemedaljer. Vi har været repræsenteret 8 forsellige mesterskaber lige fra indedørs 50m over banemesterskaber løb og spring til kort og lang cross, 10 km landevej, halvmaraton og maraton.

Kennth Degnebolig blev den helt store medaljetager, idet han hjemførte 11 guld‐, 1 sølv‐ og 1 broncemedalje i aldersgruppen M30. I den anden ende af aldersskalaen vandt Leif Koldkjær 6 guld‐ og 1 broncemedalje i M70.

I K40 hjemførte Gitte B. Pedersen 2 gulvmedaljer. I K45 vandt Inge Andersen 5 guldmedaljer, som Atléticas mest vinden kvinde. I M45 vandt Jann D. Olsen 4 guld‐ og 2 sølvmedaljer og i samme aldersgruppe vandt Søren H. Mikkelsen 3 gulv‐, 1 sølv‐ og 1 broncemedalje.

I M55 vandt Morten Hviid 1 guld‐, 1 sølv‐ og 2 broncemedaljer. I M65 vandt Kurt Daugaard 3 guldmedaljer. I K70 vandt Inger Kiederle 1 guld‐ og 2 sølvmedaljer.

Resultaterne er kommet hjem i mange forskellige discipliner, som det kan ses i nedenstående. Med disse fine resultater vil jeg opfodre til at der bakkes om om disse mesterskaber. Der er noget for enhver smag og samtidig er man sikker på at får fair konkurrence da hver aldergruppe, blot dækker 5 årgange for eksempel 30‐34 år, 35‐39 år og så videre op til +100 år.