Århus Bestseller Halvmarathon

Med ”En del af flokken” løbevognene.

Søndag den 24. juni deltog 7 løbere og 5 beboere fra Bo/Døgn Horsens siddende i hver deres løbevogn.

Dagen startede med at vi pakkede to busser, en fra hvert bosted, med alt det grej vi skulle bruge samt tre plejehjælpere til at håndter beboerne behov. BaneDanmark var flinke at give os lov til at parkere vores busser på deres lukkede område, hvor vi både havde kort vej til startområdet og hvor vi også havde ro til at klargøre løbevognene til turen.

Vi mødte de andre løbevogne ved startområdet lige foran Musikhuset indgang, dette skyldtes at vi skulle starte som de allersidste, så vi løb ud på ruten med tidsholder-ballonen på 2 timer og 29 minutter godt ude foran, så de første 3-4 km. foregik derfor i overhalingsbanen. Ude på ruten var så heldige at komme til at en del sammen Steen og Peder fra Teamtvilling, som vi snakkede en del med omkring løbevogne og de oplevelser man får med den.

Hele ruten rundt oplevede vi ikke andet end positive tilråb og opbakning både fra andre løbere i feltet og fra tilskuer hver gang vi kom forbi et større heppeområde, så alt i alt fik vi alle en kæmpe oplevelse.

Da vi kom i mål stod hjælpepersonalet klar til at tage imod beboere i løbevognene, da de også var godt trætte og meget overvældet over den opmærksomhed som de havde fået ude på ruten.

Vi sluttede dagen af med spise sandwich, slik og chips. Sandwichen var sponsoreret af Scandic Bygholm hotel, slik og chips var Helle (Mortens kæreste) sponsor på.

På holdet vegne: Pia og Mikael.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens