Aktivitetsudvalget er nu gået i gang og har fastsat datoer for en række af klubbens arrangementer henover 2017.

Særligt kan nævnes at klubturen i foråret bliver "Stafet for livet" og altså ikke "Hedensted Løbet" som tidligere meldt ud. Det har vist sig, at der er datosammenfald mellem de to løb, og da klubben har valgt at støtte "Stafet for livet" økonomisk giver det ikke så meget mening, at tilmelde sig løb andetsteds samtidigt. Klubben betaler for startgebyret til Stafet for livet´.

 

Udvalget består iøvrigt af:

Heidi Topp

Mikael Kristensen

Thomas Jensen

Pernille Borgholm

Paw Rademacher

Søren Schultz Clausen (Bestyrelsesrepræsentant)

 

Udvalget hører gerne fra medlemmer omkring forslag til aktiviteter.

Aktivitetsudvalget vil gerne opfordre til at vi deltager i nogle af de løb der arrangeres af de andre klubber i regionen. Vi vil stadig have vores klubløb (som i år er Stafet), men derudover vil vi gerne prøve koordinere også at tage afsted til andre løb sammen.

Dvs. det er løb hvor medlemmerne selv tilmelder sig og selv betaler, men vi tager afsted sammen, og vi tager flag og pavilloner med, og vi stiller naturligvis op i vores klubtøj. Vi har lavet en liste over løb vi synes det kunne være interessant at deltage i. Skriv dem i kalenderen allerede nu, så du holder dagene fri for andre aftaler.

Fælles for disse løb er, at de ligger i fornuftig køreafstand og de er alle til at betale. Hvis der er andre løb du tænker det kunne være interessant vi som klub deltog i, så sig det til Thomas (thomas@vongriffen.dk) eller en anden fra aktivitetsudvalget, så vi kan få dem tilføjet.

Der vil løbende komme yderligere information på hjemmesiden, ligesom vi vil gøre reklame for det til træningsaftenerne.

19. marts i Taulov - Den Jyske Forårsklassikker. Et løb der byder på 3 ruter - 5 km, 10 km og halvmaraton. Arrangeret af Taulov Motion.

http://www.taulovmotion.dk/TM2017/den_jyske_foraarsklassiker_2017.pdf

2. april i Skanderborg - Skvæt Skovløb. Et løb på 7,5 km i skoven, som er lidt hårdt, men også et godt løb. Arrangeret af Skanderborg Løbeklub.

http://skanderborglobeklub.dk/loeb/skaevt-skovloeb

2. april i Vejle - Munkebjergløbet. NYHED - I år er der to løb: Både et 6,3 km almindeligt trailløb i Munkebjergskoven OG det sædvanlige 6,3 km bjergløb, der starter med 5 km fladt løb og slutter af med Munkebjergbakken. Arrangeret af Vejle IF.

http://www.vejlelober.dk/index.php?tour-de-munkebjerg

28. maj i Kolding - Koldingløbet. Et løb med 5 km og 10 km. Arrangeret af Kolding KFUM Atletik og Motion.

http://kolding-løbet.dk

12. juni i Vejle - Vejleløbet. Et løb i Nørreskoven med ruter på 3,8 km, 6,1 km og 10 km. Arrangeret af Vejle IF.

http://www.vejlelober.dk/index.php?vejlelobet

26 august i Juelsminde - Juelsminde Run. Et løb med ruter på 5,2 km, 10,5 km og 21,1 km. Arrangeret af Juelsminde Runners.

http://juelsminderun.dk

28. august i Vejle - stafetten. En 4 x 4 km stafet. Arrangeret af Vejle IF.

http://www.vejlelober.dk/index.php?stafetten

23. oktober i Vejle - Vejle Ådal. Et løb med 5 km, 10 km og halvmaraton. Arrangeret af Vejle IF.

http://www.vejlelober.dk/index.php?vejlehalvmaraton

Specielt de to løb med stafet, synes vi det kunne være interessante at prøve kræfter med. Vi kan da nemt stille flere hold på både dame- og herresiden, ikke?

I første omgang vil vi gerne opfordre til at vi tager med til Den Jyske Forårsklassikker. Det er tredje søndag i marts. Nogen synes måske ikke de er helt i form til en halvmaraton endnu - men vi synes man skal tage med alligevel, og så evt. løbe en 5 km eller 10 km, bare for at være med. Det koster 60, 125 eller 175 at deltage, afhængig af distance, og hvis vi laver noget samkørsel, så burde det ikke blive nogen stor udgift at deltage.


 


 

Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens