DGI-cross i Skærbæk lørdag den 5. november 2016

Så fik vi skudt crosssæsonen igang. Første afdeling blev løbet på en meget afvekslende rute, som indeholdt alle de elementer en cross-rute skal bestå af. Der blev således blev brug for al den bakketræning der er blevet gennemført på det sidste. Det var dejligt at se et en en del nye løbere var tilmeldt, enkelte havde helt nye sko med, men det tog kun en runde, så kunne man ikke se hvad der var nye eller gamle sko, da alle var smurt ind i mudder.

Vejret viste sig fra sin værste siden, det regnede det meste af tiden, men humøret var stadig højt.

Vi var 22 løbere ud af de 29 Atletica løbere der var forhåndstilmeldt. Det var helt dejligt at se at vi også var repræsenteret i ungdomsklasserne. Lars Aagaard havde tage sine to drenge med, Kasper i 10-11 år løb en runde på 18 min 28 sek og Andreas løb en runde i 12 min 24 sek.

VI fik 2 vindere, Susanne Adamovic i K60 i tiden 27.19 for de to omgange, og Ole Sørensen i M65 i tiden 36.18 for tre omgange.

Søren S. Clausen i M45 blev nummer 2 i tiden 30.39 for tre omgange og Leif Koldkjær blev ligeledes nummer 2 i M70 i tiden 29.02 for to omgange.

Morten Hviid i M60 blev nummer 3 i tiden 42.53 for tre runder.

Næste afdeling er i Vejle lørdag den 19. november. Man kan stadig tilmelde sig til de resterende 6 afdelinger eller man kan vælge at tilmelde sig enkelte afdelinger, hvis man på forhånd ved hvilke man kan deltage i.