Hujen, positive tilråb fra tilskuerne og tanken om at vinde sprinten, er det jeg husker fra min debut på 200m sprint ved de Vestdanske Veteranmesterskaber, Vest og Øst i Holbæk 27. juni. Jeg er relativ ny i klubben, så jeg så stævnet som en mulighed for at lære flere klubkammerater at kende og træner Ole Sørensen havde reklameret godt for det . Det var en meget hyggelig og sjov tur. Vi var ni mand med fra Atletica, og både til og fra Holbæk var der en god og meget humoristisk stemning i bilen. 

Det var virkelig sjovt og udfordrede at prøve kræfter med de mange banedistancer. Jeg kom træt og glad hjem efter at have løbet: 100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, samt en 200m på vores Atletica stafet for kvinder.

Efter Veteranmesterskaberne i Holbæk var jeg klar på at deltage ved DM i Randers d. 28-29 August.  Det blev endnu et godt stævne og med masser af gode oplevelser. Her var vi 6 afsted fra Atletica.  Jeg er nu blevet bidt af sprint og de helt korte distancer, så dem jeg vil satse på i 2016 foruden de ugentlige 10km Hechmann trænings pas.

Jeg kan kun anbefale flere medlemmer at deltage, da det er en dag med masser af sjove, sociale oplevelser samtidig med, at man får prøvet kræfter med andre løbsdistancer, konkurrerer i aldersklasser og man får virkelig udfordret/testet konditionen!!   På tværs af klubber var der også en hyggelig stemning og gode snakke om løb og resultater.

Mvh

Pernille Borgholm

 

  
 
 
 
 

 

 

Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens