Trænerteamets evaluering, betragtninger over trænerundersøgelsen.

 

Generelt:

Det er godt at se, at trænerundersøgelsen viser, at trænereteamet arbejder i det store hele, efter det klubbens medlemmer ønsker!

Det er glædeligt at se, at så mange ønsker at træne halvmarathon, så der er god mulighed for at træne det på holdene. Samtidigt kan man også se, at der et stort ønske om at træne på flere forskellige hold. Dejligt at se, at så mange ønsker at holde sig i form med løb, og at træningstidspunkterne er efter medlemmernes behov.

Med hensyn til weekendtræning, er der et stort ønske om det, men når dagen oprinder, møder der ikke så mange, der kunne vi ønske os, at der blev gjort en større indsats fra medlemmernes og trænernes side!

 

Trail:

Den lange tur, er der et generelt ønske om, at der en lang tur hver måned. Mange er villig til at køre helt op til en times tid, for at opleve andre steder at løb trail. Længden af en trailtur ser ud til, at skulle være mellem 15-20 km.

 

Målrettet træning:

Mange har et ønske om, at blive hurtigere til at løbe og træne løbeteknik. En del er interesseret i, at træne om lørdagen, og løbe en lang og langsom tur søndag, desværre er der ikke ret stor tilslutning fra holdet, når lørdagen og søndagen oprinder. Hvis man har ønske om at løbe hurtigere, skal man træne. En gang om ugen er godt, to gange om ugen er bedre, og tre eller flere gange om ugen, så forbedre man sig, ellers ikke!

 

5-10 km:

En stor del, ønsker at holde sig i form, og en stor del ønsker at træne hen mod et løb.

Den største del på holdet, finder 7-9 km er passende på en træningsaften. Så i trænere har et godt koncept, men den måde i trænere på. Med hensyn til intervaltræning, er der mange, der ønsker det, så intervaller skal trænes!

 

Nybegynder halvmarathon:

Det glæder os, at træningsdistancen på en træningsaften findes passende. Det tilstræbes dog, at vi er hjemme i klubben senest kl. 19.30. Holdet har et ønske om, at træne i weekenden, og at distancen længde tilpasses med hensyn til træningsprogrammet og træningstilstand!

 

 

Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens