Kære Atlética medlem.

Sommeren er over os, og i den anledning vil vi gerne bringe lidt nyheder til Jer.

Aktiviteter forår sommer 18

Aktiviteter i klubben henover vinter og forår

Igen i år deltog Atlética som sædvanligt med adskillige løbere i DGI Cross arrangementet henover vinteren. I alt syv lørdage blev der løbet forskellige steder – fra Kolding i syd til Horsens i nord. Atlética leverede flere flotte præstationer – herunder bl.a en klassesejr. Ingen nævnt – ingen glemt.

Aktivitetsudvalget kan varmt anbefale cross-arrangementet – det er fin træning og superhyggeligt. Man kan bruge det til at holde formen ved lige eller bare som nogle hyggelige dage med lidt løbsudfordring – man vælger selv J

I den sene vinter blev der også indbudt til franskbrødsmadder efter en træningsaften. Også det gik fint – vi pønser i aktivitetsudvalget på at gentage succesen når vi når frem til de mørke aftener.

Vi har også barslet med noget vi kalder ”social løb” – dvs. en liste over løb, hvor man medlemmerne imellem kan aftale bl.a. samkørsel og hygge i tilknytning til forskellige motionsløb. Jeg har ikke selv formået at deltage, og ved ærligt talt ikke hvor mange gange det er lykkes at samle folk til en fælles løbeoplevelse. Men initiativet forventes at fortsætte – det er da sjovere at være en flok, når der skal løbes J

Et enkelt arrangement måtte aflyses pga. manglende tilslutning – et førstehjælpskursus. Men vi prøver igen til efteråret, da vi tænker at det måske var det gode vejr, der holdt folk væk ?

Vi har også været på klubtur. Denne gang til Itzehoe Störlauf, der er en gammel kending i klubben. Turen var rigtig hyggelig med morgenmad i bussen og hyggesnak hele dagen bl.a i skyggen ved vores medbragte pavillon. Der blev løbet 5, 10 og 21,1 km i den flade marsk i og omkring Itzehoe og alle nød de fine flade ruter. Sidst på dagen en sandwich, før det gik hjemad med bussen. For nogles vedkommende med en velfortjent øl eller sodavand som en god afslutning på et fint arrangement.

Som et punktum før ferien var der klubfest, og her er hvad Paw, der arrangerede det sammen med Karen, skrev om festen:

………………………………….

Lørdag mødtes vi i klubben for at løbe en lille tur sammen ud omkring Nørrestrand, efter turen var der et kagebord med kaffe, som det ses på billederne rykkede folk ud i solen, og hyggede sig. Der blev prøvesmagt om fadøllet havde den rette temperatur.
Dette gav nogle efteropfyldninger da det jo var ret varmt i solen.

Efterfølgende var der en fælles opgave med borddækningen som gav 4 hyggelige borde.

Kl 18 ankom maden, som bestod af hønsesalat m bacon og ananas og hjemmebagt brød, Hovedretten bestod af kalvefilet, kalkun, flødekartofler, pastasalat og blandet salat. Desserten var citronfromage.

Alle havde trukket en seddel med en opgave der skulle løses i løbet af aftenen, det kunne være at rydde af efter forretten osv.
Os der havde arrangeret festen syntes at der skulle skiftes plads mellem retterne, hvilket undertegnede vidste var en opgave som Søren Schultz kunne løse, dette blev i sig selv et rimeligt underholdende indslag, da mennesker der har fået alkohol lige pludseligt skal indordne sig efter et regneark giver en del forvirring, men alle fik med lidt hjælp og forklaring rokeret rundt.

Festen sluttede klokken et, under vejs gik tyveri alarmen ikke mindre end 2 gange.

Tak til alle deltagerne der var med til at gør denne dag til en god klubfest i Atletica.

…………………………….

Vi ser alle frem til at starte løb op igen til august.

På vegne af Aktivitetsudvalget 03.07.2018

Søren Schultz Clausen

Nyt omkring Vesthallen :

Mvh. Thomas Monberg Andersen
Byrådsmedlem og næstformand i Kultur og Civilsamfundsudvalget i Horsens kommune.

Vi skylder voldsomt på den her.

Situationen ved Vesthallen er en kendt sag. Administrationen har blandt andet tilbage i januar været i dialog med Løbeklubben Atlética om en renovering af både trappe og belægninger.

Administrationen er bekendt med vedligeholdelsesstanden på både belægninger og trappen. Renoveringsopgaven indgår derfor i Ejendomscentrets prioritering af større vedligeholdelsesopgaver for det/de kommende år. En opgave af denne størrelse prioriteres i sammenhæng med andre større opgaver inden for områderne:

  • udvendig vedligehold (tag og facade)
  • tekniske installationer
  • udenoms arealer

Det er dog forventningen at omtalte forhold renoveres i år. Her med det forbehold, at der kan ændres i prioriteringen, hvis andre og mere presserende behov opstår.


Info fra afholdte Horsens posten løbet 2018 :

Vi havde efter sidste års løb haft evaluering fra os selv – hjælpere på dagen – og alle deltagerne. Og der var bred enighed om at der skulle gøres noget ved pladsen, gerne ”lige ruter”, bedre plads på stierne, lov til at bruge gasgrill.

Der er blevet kæmpet godt af alle og syntes vi er meget tæt på at have det rigtige set-up. Sidste finpudsning kommer til at være omkring tidspunkt for start af Walk. Pladsen har fået ros af flere og der blev også tilkendegivet på dagen at pladsen ude på stierne var meget bedre.

Ligeledes vil vi arbejde benhårdt på bedre info til vores hjælpere og få skemalagt opgaverne – med navn – et godt stykke tid inden løbet afvikles. Dette har også været et ønske fra flere.

Nu udsender vi igen evalueringsskemaer og venter så spændt på tilbagemeldinger

Fakta fra i år : 1009 deltager og der var flere aktiviteter på pladsen.

Sidste del og slet ikke uvæsentlig er når Keld Olsen (kasser) er færdig med at gange og dividere for at finde ud af årets overskud.

Alt i alt er vi i Udvalget tilfredse og bedre rustet til at komme før i gang med løbet for 2019.

På vegne af udvalget vil jeg igen gerne sige TUSIND TAK for hjælpen uden jer ville dette være tæt på umuligt at gennemføre ??

Onsdagsklubben.

Atléticas onsdagsklub er et tilbud til de medlemmer, der af den ene eller anden grund har tid og lyst til at mødes i klubben onsdag formiddag.

I sagens natur er de fleste deltagere af lidt ældre dato og fri af arbejdsmarkedet, men tilbuddet er naturligvis for alle. Så har du af den ene eller anden grund tid og lyst til lidt motion og hyggeligt samvær i klubben onsdag formiddag, er du velkommen.

Vi mødes i klublokalet kl. 10. Derefter er der mulighed for en løbetur, en spadseretur eller måske en cykeltur på en times tid. Kl. 11.30 er der fælles frokost til en pris af 25 kr. pr. person. Maden tilbereder vi på skift to og to. Det hele slutter ca. kl. 13.

Der er som regel mellem 20 og 25 deltagere.

På Onsdagsklubbens vegne

Kjeld Jensen.

Med dette vil bestyrelsen ønske alle en rigtig god sommer

Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens