Efter at være kommet hjem fra forårs løbetur i Harzen, har jeg fået sammensat et program der vil kunne tilfredsstille en lidt større gruppe, det vil blive en social tur hvor vi skal bo i Wernigerode på Hotel Slossblick, som ligger ca 250 m fra strøget, prisen bliver mellem 950-1200.- kr pr person, incl morgenmad. man skal altså selv betale frokost og aftensmad, samt turen derned, vi forsøger naturligvis at fylde bilerne op. (prisen er ikke 100% fast før jeg har en endlig bekræftelse fra hotellet, men vil ligge i det leje.)
Det skal lige understreges at hotelet ikke er 5 stjernet, det ligger perfekt i forhold til byen, der bliver redt senge hver dag og gjort rent på værelserne, der er rent og pænt men der er ikke nyt.
Tilmeldningen er bindende, efter sidste tilmeldning booker jeg værelserne, og den nøjagtige pris blive givet herefter.
Som udgangspunkt er det en trailtur hvor vi kommer til at løbe i bjergene dernede, hvis man ikke føler for at løbe alle tre dage kan man også vælge at cykle ruterne dog med nogle ændringer.
Hvis man evt. kun vil løbe en enkelt dag, eller heller vil cykle så er det også i orden.
Der skulle være mulighed for at få cyklerne låst inde om aftenen i en garage på hotelet. Ruterne er ikke faste for cykelfolket, hvis man syntes de er for korte laver eller finder man bare nogle andre.
Jeg har kort over speciele MTB ture med forskellige sværhedsgrader dernede fra, hvis man vil prøve disse.
Der kan blive tale om at bytte fredag og lørdag, alt efter vejret.
Detalje omkring betaling følger.
 
 
Programmet bliver :
 
Torsdag 
Afgang fra Horsens  ca. kl 6.30
Jeg køber morgenmad som vi spiser på første rasteplads efter Hamburg. (rundstykker, smør, ost, pålæg, kage, juice, kakao er incl i prisen) 
I medbringer selv kaffe/te
 
Ankomst ca. kl 13.30 vi pakker ud, klæder om til løb 8 km. 378 højdemeter. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dxsdjjzbihfjggim&referrer=trackList
Denne tur kan også en mulig cykeltur på MTB.
 
Fredag :
Morgenmad kl. 8.00 – 10.00 
kl. 11.00 løber vi fra hotelet til Zillbachsperre der er en opdæmmet sø der ligger i bjergene vi løber det meste af vejen langs floden/bækken som kommer fra søen, på tilbage vejen løber vi til Drei Annen, og følger jernbanen hvor toget der kører til Brochen kører, turen bliver ca 25.5 km. 400 højdemeter.  http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zwnogggjkvsgtlfv
 
Denne tur er også en mulig cykeltur på MTB.
 
Lørdag :
Morgenmad kl. 8.00 – 10.00 
kl. 11.00 kører vi fra hotelet til Tofthause hvor vi løber mod Brocken, Harzens højste punkt, på tilbage vejen runder vi Eckertalsperre som er en opdæmmet sø og tilbage til Tofthause, turen er 26 km. 638 højdemeter. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=labslbblpihllquv&referrer=trackList
For de som vil nøjes med 16 km. vendes der på Brochen og løbes samme vej tilbage, uanset kondition skal dette punkt opleves.
 
Den lange tur er ikke en mulig cykeltur på MTB. (den kan dog tilpasses efter behov.)
 
Søndag :
Morgenmad kl 8.00 Vi pakker og suser nord på igen.
 
Paw
 
Hvis der er spørgsmål til turen er i velkommen til at spørge.
 
 
Link til tilmelding:  Harzen efterår
 
Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens