Opstart af Trailhold

 

Fra Uge 43 vil Poul la Cour og undertegnede (Paw) udbyde natcross/weekend trail alle interesserede i klubben.

Holdet vil blive delt op, så ALLE har mulighed for at deltage og alle kommer til at træne de samme steder bare i forskellige tempo og distance.
 
Træning 
Træningen bliver bygget op således, at tirsdags træningen bliver intervaller. Vi starter de første gange med at løbe på de større stier, hvorefter vi også tager de små stier. Træningen om torsdagen bliver en almindelig tur med pandelampe rundt om Bygholm sø og de nærliggende områder. Turene i weekenden bliver typisk ud at få "EN PÅ OPLEVEREN" i andre skove og på heder. Enkelte ture kan /vil blive om søndagen. Det er ikke et krav, at man skal deltage tirsdag, torsdag og i weekenden. Men udelukkende lysten til at prøve kræfter med cross og trail.  

 

Udstyr 
Jeg har gennem en leverandør til Runners High fået stillet en kasse med forskellige pandelamper til rådighed i uge 43 således, at man har mulighed at prøve de enkelte modeller fra denne leverandør. Vi vil efterfølgende have mulighed for at købe tilsvarende lamper til fordelagtige priser i forhold til de vejledende priser. Man skal beregne mellem 400 – 1.000 kr. for en pandelampe. Samtidig vil vi tage en snak med de af jer som ikke har trailsko om hvad der er/kunne være et godt køb, samt andre erfaringer vi selv har gjort med udstyr, men for at koge denne smøre ned til hvad der er nødvendigt, så er et par alm løbesko og en pandelampe, fint til at starte med.

 

Inspiration
Der er naturligvis rigtig mange gode grunde til at løbe trail, jeg har fundet en artikel der beskriver det meget nøjagtigt, tæt på at være set igennem mine egne øjne. Læs artiklen og se hvorfor det er så godt at løbe trail:
 
 

For at have nogle mål med træningen er der Night trail i Aarhus 5 gange hen over vinteren, og disse løb kunne være egnet til, at teste om ens træning har givet pote. Der foruden kunne vi på holdet måske finde et løb som vi sammen kunne deltage i som hold - et almindelig trailløb i dagslys.

Dem af jer som kunne tænke sig at give sig selv en ekstra oplevelse, inden for trail i foråret vil undertegnet (Paw) arrangere en tur til Wernigerode i Harzen, hvor vi skal løbe op til Brocken (1142m) samt andre fede trail turer. Dette bliver omkring sidst i april eller først i maj og bliver fra torsdag morgen til søndag eftermiddag, forventet pris omkring 1.750 + transport, her fylder vi bilerne, konceptet er det samme som altid.    ??                                       

Torsdag : Kort tur i området (slot, kaiserturm og skihopbakke).                                                                                              

Fredag : Lang tur i området omkring Brocken.                                                                                                     

Lørdag : Mellem tur i område ved Djævleklipperne.                                                                                                    

Søndag : Morgenmad og afgang til DK.

Hvis du skulle have spørgsmål så skyd endelig løs, så vil Poul og jeg forsøge at svarre hurgtigst mulige.

Venlig hilsen

Paw og Poul

Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens