Lige en lille beretning fra en saftig og blæsende trailtur ved Tørring.
 
Vi mødtes 4 løbere ved Action parken uden for Tørring.
Vi havde aftalt at vi ville løbe samme tur som Salomon Trailløbet der blev afviklet i april, ruten i år var blevet lavet om i forhold til tidligere år, hvor man blev kørt i bus til Rørbæk sø for at løbe tilbage til Action parken.  I år var start og mål samme sted, nemlig Action parken.
 
Vi startede med at løbe hen over en mark der blev benyttet at køer, så allerede efter 200 meter mærkede man første gang at enes sko var fyldte med mudder og vand, så var turen da begyndt! Men der skulle ikke gå mange km inden vi endnu engang måtte lave et lille stop for at se hvem der først begav sig igennem mudderpølen der var uundgåeligt for at komme videre, og nøjagtigt som med køer - når den første har passeret så følger flokken. Samme sted var en flok heste ved at samle sig for i løb at tilslutte os, hvilket fik Søren til at udvise et kraftoverskud for at komme ud af marken der sjældent er set magen til!
 
Turen forsatte til Gudenåens udspring på tør grund, hvor vi lige holdt en lille pause, herfra gik turen tilbage mod Tørring, vi fik vinden i ryggen hvilket var dejligt efter at have løbet på nogle åbne stier hvor vinden stod lige ind i ansigterne på os. Turen foregik i for mig nye omgivelser, hvilket altid bringer nye indtryk med sig og gør at blæst og regn er fuldstændigt underordnet, her bliver der tanket gode løbeminder i fed natur op, som løber som en lille film gennem hoved om aften inden man lukker øjenene. ( ren wellness for sjælen )
 
De sidste kilometer blev ruten ledt ind på endnu en mark fyldt med heste, masser af heste, (Hi Hi) den lange begyndte at snakke om at løbe uden om, men kunne godt se at vi andre ikke støttede op om det forslag, så som en kat der lister sig ind på en mus, listede den lange mod et brosystem som ved sidste bekendtskab sidste sommer gav en masse hvespestik, her viste han at der var hestefrit hvis den blev nået, hvilket han jo gjorde hestene gad end ikke glo på os de havde travlt med at æde, herefter måtte vi helt tæt på Gudenåen igen for at løbe i de samme mudderhuller tilbage som vi startede ud i.
 
Turen sluttede med en hvede øl, som smagte fantatisk efter 17 km. i super smuk natur.
 
Paw
 
It´s not about the miles, but the smiles (Trail løbernes motto)
 
 
Atlética   Fussingvej 65   8700 Horsens